ikon Anasayfa Destek menü Giriş Yap telefon Whatsapp
1
Sepet
2023-04-21

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?

İnstagram Mavi Tik Nasıl Alınır?
 Mavi tik, sosyal medya platformlarda kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle aratılan mavi tik alma merak konusu olmuştur. Doğrulanmış hesap olarak da bilinen mavi tik, kullanıcılara ve sayfalara güven vermektedir. Mavi tik hesabın bir marka veya fenomenlerin resmi profil sayfası olduğunu kanıtlar. Bu doğrulama sayesinde hesapların taklit edilmesini engeller. Başvuru sahiplerinin mavi tik alabilmeleri için bilinirliliklerinin çok sayıda  olması gerekmektedir.  Mavi tik bireysel veya kurumsal hesapların güvenilir ve doğrulanmış hesap olduğunu göstermektedir. Bir markaysanız veya ünlü isimlerden biri olmayı başardıysanız gün geçtikçe takipçi ve beğenileriniz artış göstermesini kolaylaştıracaktır. Takipçileriniz ile aranızda güven bağı oluşturmak içinde önemlidir. Mesela satış sayfasına sahipseniz sosyal medya kullanıcılarıyla aranızdaki güven sayesinde sizden alışveriş yapmalarını sağlayabilirsiniz. Doğrulanmış hesapların satış yapması ve reklam verebilmeleri ile kazançların artması gözlenmektedir. Sosyal medyanın en yaygın olarak kullanılan platformu Instagram'da mavi tik alabilmek için en az 10.000’i aşkın takipçi kitlesine sahip olmanız gerekmektedir. 
 
 Başvurularınızın değerlendirilmesi ve olumlu sonuçlar alabilmeniz için  İnstagram hesabınızın gerçek bir şahaait olması gerekmektedir. Bireysel veya işletme sahibi hesapların  gerçek bir şahsa ait hesap olması şarttır. Hesabınız benzersiz ve taklitçi olmaması yanı sıra eksik bilgi içermemelidir. Günümüzde doğrulanmış hesap (mavi tik) sahipli bir hesap kullanıcı olmak artık çok kolay.


  • Profilinize tıklayarak sağ üst köşeden menü düğmesine giriş yapın.
  • Ayarlar simgesine tıklayarak bir sonraki sayfaya ulaşın.
  • Hesap simgesine tıklayın.
  • Alt tarafta yer alan Doğrulama Talebi yazan simgeye dokunun.
  • Çıkan boşluklarda yer alan kısma  tam adınızı ve sunduğunuz  kategorinizi girin.
  • Kimlik fotoğrafınızı yükleyin.

   Eksiksiz tamamladığınız başvurunuzu Gönder butonuna tıklayarak beklemede kalın. Sayfanızın özgün olması sizin için bir avantaj olacaktır. Birçok sosyal medya platformunda  doğrulanmış hesaba sahip olmanız bilinirliğinizi arttıracaktır. 
   
Mavi tik sahibi olmak için bir sosyal medya danışmanından yardım almanız işinizi kolaylaştıracaktır. Yıllardır sosyal medya hakimliği ile hizmet veren sosyalmarkt.com  sitesi uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Mavi tik için haberlere çıkmanız ve internet dünyasında bilinirliliğinizin olması gerekmektedir.

  

Mavi Tik İ Olan Bir Hesaba Sahip Olmak İçin Bazı İpuçları; 


 1- İnstagram Profil Sayfanızı Düzenleyin  İnstagram profilinizin bilinirliğini arttırmak ve mavi tik alabilmek adına biyografinizi eksiksiz tamamlayın. Mavi Tik’ in gereksinimlerinden biri de hesabınızın doluluğu ve en az bir gönderinizin olması gerekmektedir. 

2- Haber Sitelerinde Yer Alın  İnstagram hesabınızın doluluğundan eminseniz ve diskalifiye olan isimlerden biriyseniz demek ki adınıza haber değeri olan bir kaynağa sahip değilsiniz.

3-Sayfamızdaki Adınızla İlgili İnternet Sayfasında Bilinir Olun  Adınızın Web sitelerde yer alması ve adınıza ait blog yazılması sizin işinizi kolaylaştıracaktır. 

4- Sayfanızın Bilinirliğini Arttırmaya Devam Edin  Mavi tik alabilmek için sosyal medyanın hangi platformuna sahipseniz takipçi sayısını arttırmaya özen gösterin.  Bu Mavi tik alabilmeniz için işinizi kolaylaştıracaktır.  
SocialMarkt